REKTÖRÜMÜZ ALKÜLÜ MİNİKLERLE BULUŞTU

• Alkü Uygulama Anaokulu
  • 14 Aralık, 2023
REKTÖRÜMÜZ ALKÜLÜ MİNİKLERLE BULUŞTU

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Uygulama Anaokulumuzu ziyaret ederek Alkülü miniklerimizle ikindi kahvaltısında buluştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, beraberinde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu ve Genel Sekreter Yardımcımız Onur Ocakdan ile anaokulumuzu ziyaret etti. Anaokulumuzda incelemelerde bulunan Rektör Türkdoğan, Anaokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Didem Türkoğlu'ndan yapılacak çalışmalar ve planlamalar ile ilgili bilgi aldı. İkindi kahvaltısını çocuklarımızla birlikte yapan Rektör Türkdoğan ve miniklerimiz arasında keyifli sohbetler gerçekleşti. Ziyaret ikindi kahvaltısının ardından toplu hatıra fotoğrafının çekimiyle son buldu.