Anaokulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını Kutladık

• 21 Aralık, 2023
Anaokulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını Kutladık

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Uygulama Anaokulumuzda Değerli Velilerimizin katılımıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı.

Yerli malı kullanmanın faydalarını açıklamak ve herkesi yerli malı kullanmaya teşvik ederek yurt ekonomisine katkıda bulunmayı sağlamak amacıyla 1946'dan beri her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası, diğer adıyla Yerli Malı Haftası'nı Anaokulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık. Küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza tutumun önemini kavratmak, tutumlu olma alışkanlığı kazandırmak, yatırımın anlam ve önemini göstermek amacıyla hafta boyu devam eden etkinliklerimizin ardından 21 Aralık 2023 Perşembe günü Değerli Velilerimizin katılımıyla ikindi kahvaltımızda buluştuk. Velilerimizin hazırladığı yerli malı ikramlarla gerçekleştirilen ikindi kahvaltımıza Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Onur Ocaktan, İktisadi İşletme Müdürümüz Sayın Gürol Kaya, Anaokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Didem TÜRKOĞLU, Eğitim Danışmanız Prof. Dr. Münevver CAN YAŞAR çocuklarımız, velilerimiz ve öğretmenlerimizle katılım sağladı. Oldukça keyifli anların yaşandığı ve renkli karelerin ortaya çıktığı etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.